Tervetuloa Teuvan Kokoomus ry.:n kotisivuille

« aihelistaan

Kohti muutosta ja kunnallisvaaleja (vaalilehti kirjoitus)


 • nimimerkki

  Jorma Saarikoski

  24.3.2017 klo 15:12
  Teuvan Kokoomuksen 8-henkinen vaalityöryhmä aloitti työnsä ajoissa toukokuussa 2016. Tavoitteena oli löytää laadukas ja monipuolinen ehdokaslista v. 2017 kunnallisvaaleihin. Täysi ehdokaslista oli tavoitteena. Uuteen valtuustoon kokoomus pyrkii saamaan 8 jäsentä + yksi kristillisdemokraatti. Kesän jälkeen ehdokkaiden haku kiihtyi. Kokouksia pidettiin ja lista alkoi muodostua. Loppuvuodesta nimettiin lehtityöryhmään Tiina Leppäniemi ja Laura Kujala sekä ilmoitusten hankkijat. Jutut ja kirjoittajat on hankittu eli lehden ulkomuoto ja sisältö alkoi kirkastua. Vielä 7.3.17 valokuvaus ja hengenluomistilaisuus ja asia on ns. purkissa. Vaalityö kunnallisvaali ehdokkaiden osalta alkoi. En voi olla tässä mainitsematta Kaisun ja Veikon erinomaisesta työstä ehdokkaiden löytämiseksi. Suurkiitos heille ja kaikille vaalityössä mukana olleille.
  Kunnissa käydään omaa itsenäisyystaistelua siirryttäessä maakunta malliin v. 2019. Samalla kun kuntien toiminta-ala kapenee niiden eloonjäämismahdollisuus heikkenee. Kuntien ei tule tuudittautua siihen ajatukseen, että maakunta hoitaa. Kunnille jää edelleen kolme tärkeää toiminta-aluetta: Ensimmäisenä elinkeinoelämän ja sitä kautta työpaikkojen saaminen ja säilyttäminen. Tonttien kaavoituksen ja siihen liittyvän infran rakentaminen. Toiseksi tärkeä kuntiin jäävä osa on sivistyksen/koulutuksen mahdollisuudet. Koulutuksen hyvä hoito luo parhaat edellytykset nuorten tasapuoliselle kohtelulle. Kolmas tärkeä asia on ennalta ehkäisevä terveydenhuolto. Väestön ikääntyessä tämän alueen merkitys tulee korostumaan huomattavasti.
  Teuvan kunta siirtyy vaalien jälkeen ns. Kempele-malliin. Uuden hallintomallin opettelu ja sisäänajo vie oman aikansa valtuutetuilta. Valtuutetut ovat monien uusien haasteiden edessä. Teuvan Kokoomus haluaa olla mukana luomassa elinvoimaista yhteen hiileen puhaltavaa kotikuntaamme.
  Tässä vaalilehdessä mukana olevat 24 ehdokastamme haluavat toimia kuntamme hyväksi. Kokoomuksen tavoitteena on menestyä ja saavuttaa vaalivoitto. Onnea ja menestystä kaikille ehdokkaillemme!

« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kohti muutosta ja kunnallisvaaleja (vaalilehti kirjoitus)