Aikaisempia kirjoituksia puheenjohtajalta (Toni Nevanperä)

Yhdistyksen kuulumisia

 

Vuosi alkoi vaaleilla. Helmikuussa pidetyt aluevaalit menivät Kokoomuksen osalta Etelä-Pohjanmaalla erinomaisesti. Valtuustopaikkoja tuli 16 ja saimme Suupohjasta myös oman Kokoomusvaltuutetun, Kauhajokisen Riitta Koivulan. Teimme vaalityötä yhdessä muiden Suupohjan Kokoomusyhdistysten kanssa ja yhteishenki oli hyvä. 

Vuosi 2022 oli myös puoluekokousvuosi. Neljän vuoden tauon jälkeen pääsimme taas kokoustamaan koko Suomen puoluekokousedustajien kanssa samaan paikkaan. Yhdistyksestämme kokouksessa olivat äänivaltaisina Toni Nevanperä ja Juha Peltoniemi.

Vuosi myös päättyy vaaleihin. Seurkuntavaalit pidetään marraskuussa ja Kokoomuksen ehdokkaat ovat yhteistyössä seurakuntaa rakentaen -valitsijayhdistyksen listalla.

Yhdistyksemme viettää 100-vuotisjuhlaa 29.10.2022 Kulttuuritalo Orrelassa. Oikea juhlapäivä olisi ollut jo viime vuoden maaliskuussa, mutta vaikeasta koronatilanteesta johtuen juhla päätettiin siirtää myöhempäään ajankohtaan. Nähdään juhlassa.

Terveisin:

Puheenjohtaja Toni Nevanperä 16.10.2022

 

Vuosi vaihtui ja aluevaalit tulevat

 

Hyvää uutta vuotta 2022. Vuosi vaihtui mukavan lumisessa pakkassäässä. Alkaa olemaan jo harvinaista herkkua, että vuodenvaihteessa on näin talviset maisemat. 

Yhdistyksen hallitus järjestäytyi joulukuun alussa. Sihteerinä jatkaa Satu Tamsi, vaalipäällikkönä Juha Peltoniemi ja rahastonhoitajana Päivi Birling. Varapuheenjohtajana aloittaa Jouko Haapala. Jenna Santikko ottaa haltuun yhdistyksen Instagram-tilin.

Uusi vuosi tuo mukanaan myös uudet vaalit. Etelä-pohjanmaalta jätettiin täysi ehdokaslista joulukuussa ja Teuvalta ehdokkaitamme ovat Satu Tamsi ja Toni Nevanperä. Yhdistyksemme tekee vaaleissa tiivistä yhteistyötä Kauhajoen, Isojoen ja Karijoen Kokoomusyhdistysten kanssa. Oman haasteensa vaalikampanjaan tuo pahentunut koronatilanne ja siksi kampanjassa edetään terveys edellä. Toivotaan, että kaikki pääsevät uurnille ja käyttävän äänioikeuttaan.

Terveisin:

Puheenjohtaja Toni Nevanperä 4.1.2022